Ο πρόεδρος της ΠΟΑΑΣΑ Υποστράτηγος ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος, ο αντιπρόεδρος επίτιμος Υπαρχηγός Αντιστράτηγος ε.α. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριος, ο Γενικός Γραμματέας Αντιστράτηγος ε.α. ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ Οδυσσεύς και το μέλος του Δ.Σ. Αντιστράτηγος ε.α. ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος παρέστησαν στην εκδήλωση στο Αρχηγείο   και ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας εκ μέρους όλων των αποστράτων Αστυνομικών.

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν την 24-12-2014 , στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλη Κικίλια, καθώς και στην Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας:

·         η μικτή μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος,

·         η παιδική χορωδία και αντίστοιχη χορευτική ομάδα των Σχολών Χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών) και

·         ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης, ο οποίος παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών).

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του Υπουργείου, παρέστησαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Σπυρίδων Παπασπύρου, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος, Προϊστάμενοι Κλάδων, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στα παιδιά της χορωδίας, στον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στο προσωπικό της μπάντας προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.

DSCN5314DSCN5293DSCN5310