Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών

Σας ενημερώνει ότι :

την Κυριακή  5η   Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00, στο παρεκκλήσιο Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, στο Χώρο του Μουσείου Ακρόπολης, των εγκαταστάσεων του πρώην Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη,

θα τελέσει  λ ι τ ή   και π ε ρ ι ο ρ ι σ μ έ ν η,  ένεκα της πανδημίας, ετήσια επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των πεσόντων ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων  για τη δημοκρατία και την πατρίδα, κατά την 77η επέτειο της Μάχης των Αθηνών το Δεκέμβριο του 1944.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

      Με διαρκή τον κίνδυνο αναβολής του μνημοσύνου την ως άνω ημερομηνία, ένεκα της σοβούσας  πανδημίας, αποφασίσθηκε από  το Δ.Σ. του Συνδέσμου να παραστεί συμβολικά, πολύ μικρός αριθμός Προέδρων Ενώσεων και Συνδέσμων αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του Ν. Αττικής.

Γνωρίζοντας την επιθυμία συμμετοχής και την αγάπη έκφρασης δοξασίας και τιμής, στη μνήμη των πεσόντων μαχητών, πολλών συνδικαλιστικών φορέων, αποστράτων και μη, καθώς και απλών πολιτών, ζητάμε ευγενικά την κατανόησή τους για τον δικαιολογημένο αυστηρό περιορισμό των προσώπων, προς αποτροπή κάθε επιβαρυντικής στο χώρο προσέλευσης ή συγκέντρωσης, που θα μπορούσε να επιφέρει προβλήματα στην υγεία όλων μας.

Ωστόσο εφόσον εθιμοτυπικά κάποιοι θελήσουν να τιμήσουν την επέτειο των πεσόντων ηρώων α τ ο μ ι κ ά, μπορούν, τηρώντας τα ισχύοντα κάθε φορά υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα, να αποθέσουν λίγα λουλούδια στο χώρο της «Μνημειακής» μαρμάρινης στήλης κατά τη διάρκεια της επομένης του μνημοσύνου εβδομάδας (Δευτέρα 6/12/21 έως Σάββατο 11/12/21) και ώρες 11.00΄ – 13.00΄.