Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
‘’78η Επέτειος Μάχης των Αθηνών
 Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη’’.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών
σας ενημερώνει ότι :
την Κυριακή  4η   Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:00, στο παρεκκλήσιο Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, στο Χώρο του Μουσείου Ακρόπολης, των εγκαταστάσεων του πρώην Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, θα τελέσει  την ετήσια επιμνημόσυνη δέηση, υπέρ αναπαύσεως των ψυχών, των πεσόντων ανδρών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων  για τη δημοκρατία και την πατρίδα, κατά την 78η επέτειο της Μάχης των Αθηνών το Δεκέμβριο του 1944.
 Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
      Γνωρίζοντας την επιθυμία συμμετοχής και την αγάπη έκφρασης δοξασίας και τιμής, στη μνήμη των πεσόντων μαχητών, πολλών συνδικαλιστικών φορέων, αποστράτων και μη, καθώς και απλών πολιτών, ζητάμε ευγενικά την κατανόησή τους για τον αυστηρό περιορισμό των προσκεκλημένων, προς αποτροπή κάθε επιβαρυντικής συγκέντρωσης, που θα μπορούσε να επιφέρει, λόγω της πανδημίας, προβλήματα στην υγεία όλων μας.
   Εφόσον εθιμοτυπικά κάποιοι θελήσουν να τιμήσουν την επέτειο των πεσόντων ηρώων α τ ο μ ι κ ά, μπορούν, τηρώντας τα ισχύοντα κάθε φορά υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα, να αποθέσουν λίγα λουλούδια στο χώρο της «Μνημειακής» μαρμάρινης στήλης κατά τη διάρκεια της επομένης του μνημοσύνου εβδομάδας (Δευτέρα 5/12/22 έως Σάββατο 10/12/22) και ώρες 11.00΄ – 13.00΄.  
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ