ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 8-10-2023 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ

Α.  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ  ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκα το 1960 στο Δομοκό Φθιώτιδος. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Δομοκού το έτος 1978. Σπούδασε στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αποφοίτησα από την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985. Εργάστηκα στην Ελληνική Αστυνομία για 32 συναπτά έτη και αποστρατεύθηκα με το βαθμό του Υποστρατήγου το 2010. Μετά την αποστρατεία μου διετέλεσα σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας του Δημάρχου Πειραιά και μέλος του συμβουλίου πολιτικής προστασίας του Δήμου Κερατσινίου. Εξελέγην το 2014, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, μία θέση την οποία διατηρώ ακόμη εκλεγόμενος 3 διαδοχικές θητείες. Ανέλαβα το 2014 σύμβουλος ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ , θέση την οποία διατηρώ ακόμη. Εξελέγην το 2022 πρόεδρος του συλλόγου Δομοκιτών Αθήνας. Είμαι έγγαμος και έχω δύο τέκνα. Ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά αποτελούν στάση ζωής για εμένα τον ίδιο, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μυήσω και άλλους πολίτες στις ανωτέρω αρχές και αξίες.

2. ΣΚΛΑΒΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΩΜΑΚΟΥ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1953 και κατοικώ στην Κηφισιά από το 1980. Διευθυντής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και επίσημος εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας σε Διεθνή Συνέδρια και Συνδιασκέψεις. Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Εγκληματολογικών Επιστημών. Ειδικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς επί θεμάτων Ασφαλείας και έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Νέας Κηφισιάς. Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών.

3. ΜΗΝΟΠΕΤΡΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ _ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, συμπολίτισσες και συμπολίτες του Δήμου Μονεμβασίας, με ιδιαίτερη χαρά, αίσθημα ευθύνης απέναντί σας και διάθεση προσφοράς στον τόπο μας, αποδέχθηκα την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου μας, κύριου Παναγιώτη Νικολινάκου και έτσι θα θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ _ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

Μέλημά μου και στόχος θα είναι η συμβολή μου με τις ταπεινές μου δυνάμεις και γνώσεις, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και στην προώθηση των λύσεων που απαιτούνται για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου.

Δέσμευσή μου είναι η ανιδιοτέλεια, η συνέπεια και η προσφορά, χωρίς συμβιβασμούς και συναλλαγές.

Ευελπιστώ στη στήριξή σας.

4. ΜΗΤΣΑΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΥΤΟΓΛΟΥ

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και διαμένω στο Κερατσίνι. Είμαι παντρεμένη κι έχω τρία ( 3 ) παιδιά.

Η πορεία μου στην Ελληνική Αστυνομία ως Απόστρατος Αξιωματικός έχει διδάξει πολλά και πιστεύω πως η δημόσια υπηρεσία αποτελεί μια ακόμη ευθύνη και ευκαίρια να συνεισφέρουμε στη κοινωνία μας.

Καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρα μου έχω επιδιώξει να προσφέρω στους συμπολίτες μου ασφάλεια, ευημερία κι ένα ευχάριστο περιβάλλον, γι’ αυτό θα επιδιώξω μ’ αυτό το τρόπο να διαμορφώσω καλύτερο κλίμα στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Ευελπιστώ ότι θα το πετύχω με συνεχόμενους αγώνες αν διατελέσω και από τη θέση της δημοτικής συμβούλου.

Θα αγωνιστώ ακόμη ώστε να δημιουργηθούν Ειδικά Πάρκα βόλτας των κατοικιδίων ζώων ώστε ν’ απολαμβάνουν την έξοδο τους με ασφάλεια.

Στόχος μου είναι να δημιουργηθεί ένας Δήμος που θα ‘ναι πρότυπο σε ανάπτυξη, συνεργασία και κοινωνική ευημερία.

Θα ακούσω προσεχτικά τις ανησυχίες και τις προτάσεις των πολιτών δίνοντας λύσεις με προσπάθεια και αγώνα για την εξυπηρέτηση του κοινού συμφέροντος.

Γι’ αυτό ζητώ τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στις επερχόμενες εκλογές 8 Οκτωβρίου 2023 με γνώνομα την διαφάνεια, τη δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη και την προστασία των κατοικιδίων ζώων για τους Δημότες Κερατσινίου – Δραπετσώνας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη.

5. ΤΡΟΜΠΟΥΚΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΕΜΕΙΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

Ονομάζομαι Τρομπούκης Βελισσάριος και κατοικώ στη Νέα Μάκρη. Είμαι παντρεμένος με τη Βικτορία Χατζηθωμά και μαζί της έχω αποκτήσει δύο παιδιά. Είμαι εν αποστρατεία Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και έχω υπηρετήσει αρκετά χρόνια στη θέση του Διοικητή Τμήματος Ασφαλείας του Μαραθώνα. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό με έχει φέρει σε πολλές θέσεις στις οποίες προσέφερα τις υπηρεσίες μου όπως αυτή του Γενικού Γραμματέα Μοντέρνου Πεντάθλου και του μέλους σε αρκετές επιτροπές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Επιπλέον, είμαι Διαιτητής σε διεθνή κλίμακα στο άθλημα της χειροσφαίρισης (handball). Σε αυτές τις εκλογές βρίσκομαι στο πλευρό του Άρη Παπουτσή καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι μόνο νέα πρόσωπα και νέες ιδέες μπορούν να φέρουν την αλλαγή σε μία περιοχή πολυπληγείσα όπως η δική μας. …

6. ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Προέρχομαι από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Η συμπόρευση μου με το Γιώργο Παπαδημητρίου και η συμμετοχή μου με το συνδυασμό ”ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ” έγινε, διότι υπάρχει η δυνατότητα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών. Οι παραδοσιακοί χοροί και η ερασιτεχνική μελισσοκομία είναι κάποιες από τις δραστηριότητές μου.. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλέστερο, πράσινο και ζωντανό Ηράκλειο Πολιτών.

7. ΚΑΠΙΤΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΜΠΑΤΗ

Γεννήθηκα στον Βύρωνα το 1967, όπου και είμαι μόνιμος κάτοικος Βύρωνα.

Είμαι έγγαμος και απέκτησα με την σύζυγο μου δυο υπέροχα παιδιά .Φοίτησα στα σχολεία της περιοχής μου και έζησα πολύ καλά και ζεστά παιδικά χρόνια . Ασχολήθηκα από μικρός με τον προσκοπισμό και μέχρι σήμερα συμμετέχω ενεργά ως μέλος της επιτροπής συμπαράστασης .

Είμαι κάτοχος πτυχίου βιομηχανικών ηλεκτρονικών εγκαταστάσεως και αυτοματισμών , με σπουδές σε πρόγραμμα και ανάλυση Η/Υ .

Το 1993 κατατάχθηκα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ όπου και υπηρέτησα επί 29 έτη, όλα σε μάχιμη υπηρεσία (ΔΑΕΑ ) από όπου και συνταξιοδοτήθηκα προσθέτοντας το δικό μου κομμάτι στην δημόσια ασφάλεια .

Η απόφαση μου να ασχοληθώ με τα κοινά νομίζω ήταν υποχρεωτική και δεσμευτική για μένα, δυστυχώς η ελλείψεις που έχει ο δήμος που αγαπώ και πάντα έχω στην καρδιά μου είναι στάσιμος εδώ και αρκετό καιρό με ελάχιστα έργα υποδομής . Ένας από τους κυριότερους τομείς  για έμενα  είναι  η έλλειψη φωτισμού που προσφέρει αίσθημα  ασφάλειας κατοίκους και προσβασιμοτήτα στους δημοσίους χώρους. Μοιάζει σαν ο δήμος να βυθίζεται στο σκοτάδι μετά την δύση του ηλίου .

Θα κάνω το καλύτερο δυνατό να φανώ αντάξιος της επιλογής σας στο πρόσωπο μου για να πάμε τον Βύρωνα μπροστά σε μια καλύτερη και ομορφότερη περίοδο.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

8. ΤΕΝΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ (Δ.Ε. ΑΙΠΕΙΑΣ) ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι ιδιαίτερη για εμένα τιμή που ο Δήμαρχος Μεσσήνης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης << Δύναμη Δημιουργίας>> Γιώργος Αθανασόπουλος με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μεσσήνης. Πρόθεσή μου είναι, να βοηθήσω το τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα από δράσεις και προτάσεις ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες!

 

Β.  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΣΟΦΙΑ  ΥΠΟΣΤ/ΓΟΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ  ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟΥ

 

Αγαπητές μου φίλες & Αγαπητοί φίλοι:  Φιλοδοξώ να προσφέρω στην επίλυση προβλημάτων της περιφέρειας και μέσα από την εμπειρία μου σε θέματα ασφάλειας και προστασίας της ανθρώπινης ζωής, αλλά και με προτάσεις σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την ελληνική κοινωνία. 

Ανεξάρτητη, δυνατή περιφερειακή αυτοδιοίκηση χωρίς αποκλεισμούς στην υπηρεσία των πολιτών.

Γνωρίζετε το ενδιαφέρον, τη συνέπεια και την ενεργή δράση μου στα κοινά, μέσα από τη συνεχή παρουσία μου στα κοινά, στην προστασία του πολίτη, σ τον εθελοντισμό στην έμπρακτη βοήθεια και προσφορά στο συνάνθρωπο. Είμαι εδώ να συμβάλλω όσο μπορώ με τις δυνάμεις μου στην βελτίωση του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της παιδείας, της ασφάλειας και της καθημερινότητας του πολίτη.

Προτεραιότητα μου, καλύτερες συνθήκες για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, ασφαλή και σύγχρονα σχολεία, την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ, ο εθελοντισμός, η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων.

Πρώτο μου μέλημα η «κοινωνική πολιτική και η προστασία του πολίτη και του περιβάλλοντος όπως και η προστασία των ζώων».

Είναι για μένα μεγάλη χαρά και τιμή, να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον καταξιωμένο Γιάννη Σγουρό ως Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

Ο Γιάννης Σγουρός είναι ο μόνος που παρήγαγε σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια της θητείας του, τόσο το (2003-2014) στη Νομαρχία Αττικής, όσο και το (2011-2014) στην Περιφέρεια Αττικής.

Ένας άνθρωπος ακέραιος με ήθος που άφησε μόνο πραγματικό έργο.

Η δυναμική του στη διάρκεια της θητείας του στην Αυτοδιοίκηση, επιβάλει την επιστροφή του στη θέση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Είναι ένας άνθρωπος με όραμα, συνέπεια λόγων και έργων.

Πρέπει η Περιφέρεια Αττικής να ξανά μπει σε τροχιά ανάπτυξης για την καλύτερη ποιότητα ζωής όλων μας και κυρίως ς για την νέα γενιά.

Μαζί να αγωνιστούμε για την αλλαγή στη Περιφέρεια Αττικής.

Στις όμορφες γειτονιές μας αξίζουν καλύτερες μέρες, καθαρότερος ουρανός και ασφάλεια και προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων.

Μαζί για την αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής!

2. ΝΤΑΒΛΑΝΤΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ν. ΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ”ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ”  ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκα το έτος 1956, στο Άνω Αθαμάνιο Άρτας. Αποφοίτησα από το μικτό εξατάξιο Γυμνάσιο Βουργαρελίου Δροσοπηγής Άρτας ,νυν Βουργαρελίου, Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων Νομού Αρτας, με βαθμό απολυτηρίου δέκα επτά (17). Είμαι έγγαμος και έχω ένα υιό, τον Θοδωρή ,Δάσκαλο.

Υπηρέτησα στις Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών – 1η ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, κατά τα έτη 1976 -1978 (28 μήνες) , με ειδικότητες : α) Ανακριτή Αιχμαλώτων Πολέμου, εκπαιδευθείς, στη Σχολή Πεζικού, β) Ερμηνευτή αεροφωτογραφιών, εκπαιδευθείς στο Μ.ΑΦ.Κ , γ) Καταδρομέα & δ) Αλεξιπτωτιστή (1η Μ.ΑΛ.)

Την 02/11/1979, κατόπιν εξετάσεων εισήλθα στη Σχολή Αστυφυλάκων, της τέως Αστυνομίας Πόλεων . Εξελίχθηκα, κατόπιν διαδοχικών εξετάσεων, στο βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντού, με τον οποίο και συνταξιοδοτήθηκα το έτος 2012.

Υπηρέτησα, επί τριάντα (30) έτη, σε Τμήματα Τροχαίας των Αθηνών, ως προανακριτικός Υπάλληλος, στην ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ.

Διετέλεσα προϊστάμενος επί δώδεκα 12 έτη, στο Γραφείο Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων του Τμήματος Τροχαίας Περιστερίου, το οποίο, λόγω πολυετούς εμπειρίας, το οργάνωσα αποκλειστικά εγώ.

Είμαι άριστος Σχεδιαστής, τόπων τροχαίων ατυχημάτων, ήτοι: οδού συμβολής , διασταυρώσεων και κόμβων.

Είμαι γνώστης ηλεκτρονικού υπολογιστή και δη σε προγράμματα: Word , Excel, PowerPoint κ.λ.π

Είμαι Γενικός Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Συνταξιούχων Αστυνομικών, της τέως Αστυνομίας Πόλεων και Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς επίσης και Αρχισυντάκτης της εφημερίδας του ανωτέρου Πανελληνίου Συλλόγου «Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ», μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή (P.C )

Μπήκα στην πολιτική, γιατί μ’ ενδιαφέρει η ζωή, ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος , με την Ανεξάρτητη Πολιτική Περιφερειακή Παράταξη ” ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ” , 3η Πολιτική Περιφερειακή δύναμη στην Ελασσόνα αντιπολίτευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ηπείρου, με ηγέτη μας τον κ. Ριζόπουλο Σπύρο, με τον οποίο συμπορεύομαι, γιατί τον ενδιαφέρει, πράγματι, η ζωή των Ηπειρωτών , για αυτό και το εκπονηθέν υπ’ αυτού , πρόγραμμα (4Χ4) διακυβέρνησης της Περιφέρειας Ηπείρου, στις τέσσερις ενότητες ανάπτυξής του , ήτοι:

1) Ισχυρή Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη,

2) Κοινωνική Συνοχή και Δίκαιη Ευημερία για Όλους,

3) Έξυπνη Καινοτομία και Διαφανής Διακυβέρνηση &

4) Ποιοτική και Εξωστρεφής Πρωτογενής Παραγωγή & Κτηνοτροφία,

έχει όραμα την περιεφερειακότητα, με τις ρηξικέλευθες προτάσεις , ανά Περιφερειακή Ενότητα των τεσσάρων (4) Νομών της Ηπείρου, που θα την οδηγήσει , στην πρόοδο και την ευημερία των πολιτών της !!!

Για να οδηγήσουμε το Νομό μας και εν γένει την Ήπειρό μας , στην πρόοδο και την ευημερία, συμπατριώτες μου της Περιφερειακής Ενότητας του Νομού Άρτας,

στις 8 Οκτώβρη του έτους 2023, #ΖΗΤΩ την ψήφο εμπιστοσύνης σας, στο πρόσωπό μου.