Στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014, διοργανώνεται το 24ο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας μας στο ξενοδοχείο PRESIDENΤ (Λ. Κηφισίας 43, Αθήνα). Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα διεξαχθούν από ώρας 09:30 έως 14:30 και 17:30 έως 21:30 και τη δεύτερη ημέρα από ώρας 09:30 έως 13:00, κατά την οποία και θα γίνει η παρουσίαση των αποτελεσμάτων των αναλογιστικών μελετών που εκπονήθηκαν για λογαριασμό των Ομοσπονδιών Π.Ο.ΑΞΙ.Α. – Π.Ο.ΑΣ.Υ. αναφορικά με τον Κλάδο Πρόνοιας και Επικουρικής Ασφάλειας του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. κατ’ εφαρμογή του Ν.4281/2014.

Στο Συνέδριό μας πέραν των συνέδρων, έχουν κληθεί να παραστούν η Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων, της Γ.Σ.Ε.Ε., της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της Περιφέρειας Αττικής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών και Εισαγγελικών Ενώσεων, των Επιμελητηρίων και Εμπορικών Συλλόγων, των Δικηγορικών Συλλόγων και Συνδικαλιστικών Ενώσεων και φορέων.

Προσκαλούνται οι κ.κ. συνάδελφοι να παραστούν στις εργασίες των παραπάνω εκδηλώσεων, ιδιαίτερα κατά την δεύτερη ημέρα, οπότε και θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον του ασφαλιστικού μας φορέα (Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.). Αποφάσεις που αφορούν όλους μας.

Περισσότερα εδώ   Πρόγραμμα