Την 30-Οκτωβρίου και ώρα 18.οο στον Πολυχώρο ΕΚΑΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΑ (104 ) στο Γκάζι  έγινε η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου << Ο Άνθρωπος και ο Ανθρωπισμός του >> του τ. Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και μέλους του Συνδέσμου μας Δ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν  πλήθος βιβλιόφιλων και πολλοί συνάδελφοι απόστρατοι. Μεταξύ αυτών εντοπίσαμε τον  τ. Αρχηγό, ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ τους τ. Υπαρχηγούς Αντιστρατήγους ε.α. κ.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ., ο Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά κ. ΤΕΤΡΑΔΗΣ. Την παρουσίαση συντόνισε ο παλαίμαχος και γνωστός σε όλους μας δημοσιογράφος κ. Πάνος ΣΟΜΠΟΛΟΣ .

 Το βιβλίο προλόγισε   ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Α.ΣΑ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΟΑΑΣΑ κ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ  και ο Πρόεδρος της( Ι.Ρ.Α.) Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κ. ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ υπό την αιγίδα των οποίων ήταν η εκδήλωση.

Ακολούθησαν οι εισηγητές τροποποιώντας λίγο το πρόγραμμα :  Ο κ.ΚΑΛΑΧΑΝΗΣ Κωνσταντίνος, διδάκτωρ φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. ΧΡΥΣΟΣ Ιωάννης  αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου ε.τ. ο κ. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος Νομικός με την όρθια… παραστατικότητά του και τέλος ο κ. ΝΙΑΡΧΟΣ Κωνσταντίνος, καθηγητής Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών που μας καθήλωσε με την εισήγησή του στον άνθρωπο … . Ήταν μια … ανθρώπινη …φιλοσοφική  βραδιά. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA