Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών πραγματοποίησε με επιτυχία  την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας 2018 την Κυριακή 4/02/2018 σε κεντρικό Ξενοδοχείο των Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ως επίσημοι προσκεκλημένοι πολλοί Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Ενώσεων και Συνδέσμων Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και μέλη και φίλοι του Συνδέσμου με τις οικογένειές τους. Την Ελληνική Αστυνομία εκπροσώπησε η κα Πρόεδρος του ΤΕΑΠΑΣΑ  Ταξίαρχος κ. Χαρώνη Παναγιώτα, τον Δήμο Αθηναίων ο φίλος του Συνδέσμου κ. Χρήστος Τεντόμας ενώ παρέστησαν Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί του Πυροσβεστικού και του Λιμενικού Σώματος ως εκπρόσωποι των Αρχηγείων τους. Την Π.Ο.Α.Σ.Α. εκπροσώπησε ο  Γενικός Γραμματέας Αντ/γος ε.α. κ. Κουτσοποδιώτης Οδυσσέας.

Την εκδήλωση άνοιξε η πολυμελής Χορωδία «Ιονίου Φωνές» της Κερκυραϊκής Εστίας η οποία με τα μελωδικά της τραγούδια διάνθισε και λάμπρυνε χαρούμενα την τελετή.

Ο παρουσιαστής και ομιλητής Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αντ/γος ε.α. κ. Ιωάννης Σκλάβος  αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει το Δ.Σ. για να φέρει σε πέρας τα θέματα που απασχολούν τους Απόστρατους και ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους προσκεκλημένους και τα παρόντα μέλη για τα συμμετοχή τους παρά τη δυσκολία της ημέρας λόγω του συλλαλητηρίου της Αθήνας για το θέμα των Σκοπίων.

Δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Ταμία του Συνδέσμου Αστυν. Υποδ/ντη ε.α. κ. Παπαδήμα Χρυσόστομο για την πολυετή γόνιμη προσφορά του με καθημερινή παρουσία του στα Γραφεία του Συνδέσμου Αθηνών και στον αιδεσιμότατο πατέρα Ιωάννη Κεραμιτζή για την πολυετή άοκνη προσφορά του ως εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Συντάγματος Χωρ/κης Μακρυγιάννη. Αναμνηστικά τόσο του Συνδέσμου δόθηκαν στην Πρόεδρο της Κερκυραϊκής Εστίας κα Λίνα Βέργη και όσο και εκ μέρους της Π.Ο.Α.Σ.Α. στον εξαίρετο Μαέστρο της Χορωδίας κ. Αιμίλιο Γιαννακόπουλο από τον Γ.Γ. της Π.Ο.Α.Σ.Α.

.