ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ- ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ / ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ  ΤΗΣ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ Σ.Α.Α.ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 30-1-16

Η ετήσια κοινή εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας – Συνεστίαση/ χοροεσπερίδα, της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. και του Συνδέσμου Αποστράτων Αθηνών, έχει προγραμματισθεί για την 30 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 και θα λάβει χώρα, όπως και πέρυσι, στον ιστορικό χώρο των πρώην παραγωγικών Σχολών της ΕΛ.ΑΣ. και  έδρα του Πολιτιστικού μας Κέντρου, στην οδό Μεσογείων 96  και  ειδικότερα στην αίθουσα του πρώην εστιατορίου της Σ.Α.Χ. Η πρωτοφανής συμμετοχή σας  στην περυσινή αντίστοιχη εκδήλωση αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για ανάλογη επιτυχία και φέτος.  Σας περιμένουμε  ΟΛΟΥΣ.  Να σφίξουμε τα χέρια, να θυμηθούμε τα παλιά…. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : 20€ ΤΟ ΑΤΟΜΟ  με πλούσιο μενού και για τους πλέον «απαιτητικούς» και ζωντανή μουσική. Στην τιμή περιλαμβάνονται: Ποτό υποδοχής, είδη σαλάτας, πλατώ τυριών, ορεκτικά, πλήρες μενού, ποικιλία γλυκών και φρούτων, αναψυκτικά, νερό, και ποτά (εμφιαλωμένα κρασιά και μπύρες).

ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ θα διατίθενται από τα Γραφεία της ΠΟΑΑΣΑ και του Σ.Α.Α. Αθηνών  (Μενάνδρου  54- 5 ος  όροφος Τηλ.: 210-5249884, 210-5228035).

Η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη λεωφόρο Μεσογείων. Υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων για δωρεάν  parking αυτοκινήτων –δικύκλων, εντός του χώρου των Σχολών.

 Σας προσκαλούμε  να λαμπρύνετε με την παρουσία σας την  ωραία μας εκδήλωση.