0pita2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ-ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ/ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Π.Ο.Α.Σ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Η ετήσια κοινή εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας, Συνεστίασης, Χοροεσπερίδα, της Π.Ο.Α.Σ.Α. και του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών, έχει προγραμματισθεί για την 4η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00 και θα λάβει χώρα, όπως και πέρυσι, στον ιστορικό χώρο των πρώην παραγωγικών Σχολών της ΕΛ.ΑΣ και έδρα του Πολιτιστικού μας Κέντρου, στην οδό Μεσογείων 96 και ειδικότερα στην αίθουσα του πρώην εστιατορίου της Σ.Α.Χ.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ, να σφίξουμε τα χέρια, να θυμηθούμε τα παλιά… Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τιμή πρόσκλησης  20 € το άτομο με πλούσιο μενού και για τους πλέον ”απαιτητικούς” και ψυχαγωγία απο την μουσική της Ελληνικής Αστυνομίας. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα αναψυκτικά και τα οινοπνευματώδη ποτά.
Οι προσκλήσεις θα διατίθενται από τα Γραφεία της Π.Ο.Α.Σ.Α. και του Συνδέσμου Αθηνών ( Μενάνδρου 54 – 5ος όροφος Τηλ. 210-5249884, 210-5228035).
Η είσοδος θα πραγματοποιηθεί απο τη λεωφόρο Μεσογείων. Υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων για δωρεάν parking αυτοκινήτων-δικύκλων εντός του χώρου των Σχολών.
Σας προσκαλούμε να λαμπρύνετε με την παρουσία σας την ωραία μας εκδήλωση.