ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ- ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ / ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

 ΤΗΣ Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ Σ.Α.Α.ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΙΣ 28-2-15

Η ετήσια κοινή εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας – Συνεστίαση/ χοροεσπερίδα, της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. και του Σ.Α.Α. Αθηνών, έχει προγραμματισθεί για την 28 Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.00, στον ιστορικό χώρο των πρώην παραγωγικών Σχολών της ΕΛ.ΑΣ., Μεσογείων 96, στην αίθουσα του πρώην εστιατορίου της Σ.Α.Χ. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από σχετική εισήγηση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και άμεση υιοθέτηση από τον κ. Αρχηγό. Είναι περιττό να τονίσουμε τους συμβολισμούς και τις μνήμες που σηματοδοτεί ο συγκεκριμένος χώρος για τη μεγάλη αστυνομική οικογένεια. Σας περιμένουμε  ΟΛΟΥΣ. Να σφίξουμε τα χέρια, να θυμηθούμε τα παλιά…. Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Καταληκτική ημερομηνία για παραλαβή προσκλήσεων:  24-2-15.

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ : 18 € ΤΟ ΑΤΟΜΟ  με πλούσιο μενού και για όσους νηστεύουν. Στην τιμή περιλαμβάνονται: Ποτό υποδοχής με καναπεδάκια, δύο είδη σαλάτας (πανδαισία λαχανικών- χωριάτικη), Πλατώ τυριών: φέτα, γραβιέρα με Μπατόν σαλέ κλπ,  ορεκτικά (πιροσκί πατάτα – σπανακόπιτα), πλήρες μενού: Κρεατικά (ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΡΒΙΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΩΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ), νηστίσιμα (ΠΑΣΤΑ-ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ,ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΓΑΡΙΔΑ), γαρνιτούρα (ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ,ΡΥΖΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ), ποικιλία γλυκών και φρούτων, αναψυκτικά, νερό, και ποτά (εμφιαλωμένα κρασιά και μπύρες).

ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ θα διατίθενται από τα Γραφεία της ΠΟΑΑΣΑ και του Σ.Α.Α. Αθηνών  (Μενάνδρου  54- 5ος  όροφος Τηλ.: 210-5249884, 210-5228035).

Υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων για δωρεάν  parking αυτοκινήτων –δικύκλων.

Σας προσκαλούμε  να λαμπρύνετε με την παρουσία σας την ωραία μας εκδήλωση.