ε5

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σ.Α. και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών οργάνωσαν από κοινού την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2014 σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ την 31-1-2014. Η εκδήλωση σημείωσε εξαιρετική επιτυχία. Η συμμετοχή των μελών ήταν αρκετά μεγάλη.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σωτήριος ΡΙΖΟΣ, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Γεώργιος ΠΟΥΛΑΚΟΣ, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Νικόλαος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ, ο Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Σπυρίδων ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, ο Επιτελάρχης/Α.Ε.Α. Αντιστράτηγος  κ. Κων/νος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξ/κών Στρατού Αντιστράτηγος ε.α κ. Παντελής ΜΑΥΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ και άλλοι επίσημοι.

Πήραν μέρος και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι επίτιμοι Αρχηγοί κ. Αναστάσιος ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ, Στέφανος ΜΑΚΡΗΣ, και Βασίλειος ΤΣΙΑΤΟΥΡΑΣ και πολλοί επίτιμοι Υπαρχηγοί και Επιθεωρητές του Σώματος.

Γενικά ήταν μια εκδήλωση πλούσια σε παρουσίες και περιεχόμενο.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και συνεστίαση των μελών και φίλων της Ομοσπονδίας και του Συνδέσμου. Οι συμμετέχοντες διασκέδασαν μέχρι την 01:00 πρωινή και τίμησαν την πίστα υπό τους ήχους εξαιρετικού μουσικού συγκροτήματος.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών τίμησε πέντε (5) τέκνα και εγγόνια συναδέλφων που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2013 στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Την επίδοση των τιμητικών διπλωμάτων και από μία συσκευή κινητού τηλεφώνου επέδωσε στους τιμώμενους ο Αρχηγός του Σώματος Αντιστράτηγος κ. Νικόλαος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Θεόφιλος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ο Αρχηγός τους Σώματος Αντ/γος κ. Νικόλαος ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος μεταξύ των άλλων συνεχάρει την Ομοσπονδία και των Σύνδεσμο Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης αλλά και την δραστηριότητα  τους στην προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών τους. Επίσης ευχαρίστησε τους απόστρατους για την συνεχή συμπαράσταση που προσφέρουν στους εν ενεργεία συναδέλφους τους και δήλωσε ότι η Αστυνομία εκπληρώνει την αποστολή της  στα πλαίσια του Συντάγματος και του Νόμου με συνέπεια, αποφασιστικότητα και πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και των πολιτών.

ε4