Αθήνα, 2 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣ:

Τον Αρχηγό της  Ελληνικής Αστυνομίας Aντ-γο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΤΣΑΚΝΑΚΗ

ΚΟΙΝ:  1.  Προϊστάμενο Επιτελείου ΕΛ.ΑΣ. Αντ-γο κ. ΚΩΝ-ΝΟ ΤΣΟΥΒΑΛΑ

          2. Τον Διευθυντή  του ΚΕ.ΜΕ.Α. Ταξίαρχο κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΚΡΙΖΗ

Αρ. Πρωτ: 309

 

ΘΕΜΑ: «Εκδήλωση Κοπής Πίτας 2015 – χοροεσπερίδας Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. και     Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών».

Κύριε Αρχηγέ,

 Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Αξ-κών Σωμάτων  Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.) και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών πραγματοποίησαν την  ετήσια   Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας – Συνεστίαση/ χοροεσπερίδα, στις 28 Φεβρουαρίου 2015, στον ιστορικό χώρο των πρώην παραγωγικών Σχολών της ΕΛ.ΑΣ., Μεσογείων 96, στην αίθουσα του εστιατορίου της πρώην Σχολής Αξιωματικών Χωροφυλακής.

Η δική σας παρουσία, του κ. Υπαρχηγού, του κ. Προϊσταμένου Επιτελείου, του κ. Επιθεωρητού Ν. Ελλάδος και άλλων ανωτάτων Αξ-κών,  καθώς και του κ. Δ-ντή και Υποδ-ντή  του ΚΕΜΕΑ, ελάμπρυναν την εκδήλωσή μας. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, γιατί  τόσο εσείς, όσο και το ΚΕΜΕΑ, από την πρώτη στιγμή περιβάλατε, με το αμέριστο ενδιαφέρον σας την πρωτοβουλία μας να αναθερμάνουμε το ενδιαφέρον, για το συγκεκριμένο χώρο, που είναι σημείο αναφοράς για όλους μας, γεγονός που  επιβεβαιώθηκε με τον πλέον ηχηρό τρόπο  από τη μαζική προσέλευση όλων Αποστράτων συναδέλφων, σε τέτοιο βαθμό που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Επιθυμούμε πολύ σύντομα  να υλοποιηθεί η ισχυρή δέσμευση του  κ. Αναπληρωτή Υπουργού Δημ. Τάξης και Προστασίας του Πολίτη που έγινε κατά τη διάρκεια  της εκδήλωσής μας και  αφορά  στην υλοποίηση του Ν. 3688/2008 για τη δημιουργία του Πολιτιστικού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί για την επίτευξη αυτού του πάγιου και διαχρονικού στόχου, καθώς και ότι  θα παραμένουμε σταθερά  αλληλέγγυοι  στις πολύμοχθες προσπάθειες που καταβάλλει  όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για  τη διασφάλιση των οικουμενικών αγαθών της έννομης τάξης και της ειρηνικής συνύπαρξης των πολιτών.

Παράλληλα θέλουμε με την ευκαιρία αυτή  να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας σε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας που συμμετείχε ενεργά  και συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχή  προετοιμασία και ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

           Ο                                                         Ο

Γεν. Γραμματέας                                            Πρόεδρος

 

Οδυσσεύς ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΩΤΗΣ         Ευάγγελος ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α.                  Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α.