ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

 “ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”

 Το Δ.Σ. στο πλαίσιο της συμμετοχής του στις  εκδηλώσεις  για την επέτειο των διακοσίων ετών (1821-2021) από την Παλιγγενεσία του Έθνους, μετά από εκχώρηση δικαιωμάτων προχώρησε στην έ κ δ ο σ η  και δ ι α θ έ τ ε ι  αποκλειστικά το βιβλίο «ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ THN ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ THN ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ» του συγγραφέα κ. Νικολάου Ι. Κουτρουμπή, Ταξιάρχου Χωροφυλακής ε.α. Μέλους και Επιτίμου Προέδρου του Συνδέσμου.  

Με την πρωτοβουλία του αυτή ο Σύνδεσμος προβάλει τη σημαντική συμβολή του θεσμού της Αστυνομίας τόσο στους εθνικούς αγώνες όσο και στη μεγάλη προσπάθεια για την εδραίωση του κράτους δικαίου στη χώρα μας. Έχει επετειακό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένο στη συμμετοχή και στις θυσίες των στελεχών της Αστυνομίας κατά την περίοδο αναγέννησης της ελληνικής «πολιτείας» μέχρι και σήμερα.

Το συγγραφικό πόνημα χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο αναφέρεται και αιτιολογείται η αναγκαιότητα της Αστυνομίας στην οργανωμένη κοινωνία και στο δεύτερο αναπτύσσεται η ιστορική εξέλιξη του Θεσμού στην Ελλάδα στο διάστημα των 200 χρόνων από την Παλιγγενεσία και η συμμετοχή του στα εθνικά και κοινωνικά δρώμενα του νεότευκτου Ελληνικού Κράτους.

Εκτιμούμε ότι είναι χρήσιμο, τα ιστορικά γεγονότα της διαχρονικής διαδρομής και της εξέλιξης του θεσμού της Αστυνομίας, στη στήριξη των εθνικών ιδανικών και της εθνικής ασφάλειας, να τύχουν της αναγνώρισης και της ανάγνωσης πολλών (συναδέλφων, μελών και φίλων του Συνδέσμου, στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και απλών πολιτών) και να κοσμούν κάθε βιβλιοθήκη.

Για κάθε, ατομική ή ομαδική, ζήτηση ή παραγγελία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κοινοποιούν το ενδιαφέρουν τους στα τηλέφωνα 210-5228035,  216-9390005,  216-9390006 ή με επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση του Συνδέσμου (Μενάνδρου 54 – Ομόνοια – Αθήνα ,Τ.Κ. 104 31) ή με τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις Δ/νσεις e_mail : sapasat@yahoo.gr,  sapasath@gmail.com

 Η διάθεση αρχίζει από τη Δευτέρα 15/11/2021 με τιμή για όλους τους φίλους αναγνώστες είναι προσφορά στα 10,00 ευρώ μόνο.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ