Τελέστηκε απόψε 19-10-2013  παραμονή της εορτής του Αγίου Αρτεμίου Μέγας Αρχιερατικός εσπερινός με αρτοκλασία, στον Ι.Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον χώρο των πρώην  Σχολών της Ελληνικής Αστυνομίας. Χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πάρου & Νάξου κ.κ. Καλλίνικος μετά του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Πανοσιολογιότατου κ.κ. Νεκταρίου Κιούλου. Παρέστησαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Ρογκάκος,  ο κ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κ. Υπαρχηγός, ο Γενικός Επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί και αντιπροσωπεία από τους εν ενεργεία αξιωματικούς και λοιπό προσωπικό, σύμφωνα με την εκδοθείσα από το Αρχηγείο σχετική Διαταγή και πρόγραμμα τελετής και πλήθος πιστών. Τον Σύνδεσμό μας εκπροσώπησε ο Γ.Γ. Κουτσοποδιώτης  Οδυσσεύς. Μετά την αρτοκλασία ακολούθησε περιφορά της εικόνας στον χώρο των πρώην σχολών. Τιμές απέδωσε άγημα δοκίμων Αξιωματικών της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.  

Εις ένδειξη τιμής για την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Πάρου και Νάξου κ.κ. Καλλίνικου στην εορτή του Προστάτη Αγίου της Ελληνικής Αστυνομίας  ο Διευθυντής της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας    του προσέφερε μία εικόνα του Αγίου Αρτεμίου. Ακολούθησε ευχαριστήριος λόγος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου ο οποίος ευχαρίστησε για το δώρο και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Αρτεμίου  και τόνισε  ιδιαίτερα  το έργο της Αστυνομίας και το βαρύ φορτίο που έχουν στους ώμους τους οι Ελληνες Αστυνομικοί.

Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πάρου & Νάξου κ.κ. Καλλίνικος η Πολιτική & Φυσική ηγεσία του ΣώματοςΜέγας Αρχιερατικός εσπερινόςΠεριφορά της Εικόνας του Αγίου Αρτεμίου