Την 12-5-2013  εορτάστηκε στον Ιερό Ναό των Παμεγγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών  Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας η εορτή της Αγίας Ειρήνης που είναι Προστάτις του Συνδέσμου μας. Της θείας λειτουργίας χοροστάστησε ο   Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτης  κ. Νεκτάριος Κιούλος.

Κατά την τελετή  εκτός του ΔΣ του Συνδέσμου μας  παρέστησαν και τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο Επίτιμος Αρχηγός κ. Αναστάσιος ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ, ο Επιτελάρχης /Α.Ε.Α. Αντιστράτηγος κ. Σπυρίδων ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Σώματος, ο Επιθεωρητής Αστυνομίας Ν. Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Ιωάννης ΔΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΟΑΑΣΑ κ. Θεόφιλος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αντιστράτηγος ε.α. κ. Παντελής ΜΑΥΡΟΥΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών της τέως Α.Π. (ΠΕΑΑΑΠ )Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α κ. Ηλίας ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ,  ο Επίτιμος Πρόεδρος της ΠΟΑΑΣΑ κ. Νικόλαος ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Ταξίαρχος κ. Δημήτριος ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ, μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. , Αξιωματικοί και Αστυνομικοί εν ενεργεία και  αποστράτοι  με τις οικογένειές τους.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α κ. Σπυρίδων ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. Μετά την θεία λειτουργία ακολούθησε μικρή δεξίωση όλων των προσκεκλημένων στο αρχονταρίκι του Ιερού Ναού .