ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ 18-2-2015

Πραγματοποιήθηκε την 18-2-2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 σε δεύτερη επαναληπτική Συνεδρίαση, λόγω μη απαρτίας την 11-2-2015, στο αμφιθέατρο τη Γ.Α.Δ.Α. η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών. Στη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου είχαν κληθεί να ομιλήσουν οι :

  1. Ταξίαρχος ΔΡΑΚΑΚΗΣ Παναγιώτης Διευθυντής του ΤΕΑΠΑΣΑ  με θέμα το Ταμείο μας και την πορεία του.
  2. Ο επίτιμος Υπαρχηγός Αντιστράτηγος ε.α. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριος για θέματα του Μ.Τ.Σ.
  3. Ο Υποστράτηγος ε.α. ΣΚΛΗΚΑΣ Δημήτριος για το Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. .
  4. Ο αστυνομικός Διευθυντής ε.α. και Νομικός Σύμβουλος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. Ειδικός Γραμματέας κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Νικήτας με θέμα Δικαστικές Διεκδικήσεις.
  5. Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α.  Υποστράτηγος ε.α. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος  , σε θέματα  που απασχόλησαν και διεκδίκησε αγωνιστικά η Ομοσπονδία.

Στην Γ.Σ. παρευρέθηκε και χαιρέτησε ο επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου  Ταξίαρχος Χωροφυλακής ε.α. κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ Νικόλαος, επίσης ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. ΠΑΝΟΥΣΗ Γιάννη  Αστυνομικός Διευθυντής ε.α.  Μαστρογιάννης Bασίλειος, ο οποίος χαιρέτησε τη ΓΣ και μας ενημέρωσε ότι την προσεχή εβδομάδα θα υπάρξει συνάντηση  των Αποστράτων με τον κ. Υπουργό.

Ο διευθυντής του ΤΕΑΑΠΑΣΑ λόγω υπηρεσιακού φόρτου δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί. Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στα ανωτέρω  θέματα που μας απασχολούν.

Στην Γενική συνέλευση σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη παρουσιάστηκε η έκθεση των πεπραγμένων του Δ.Σ των ετών 2013 και 2014, ο Οικονομικός απολογισμός  των  ετών 2013 και 2014. Στο τέλος παρουσιάστηκε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η Γ.Σ. ενέκρινε τον απολογισμό Οικονομικής Διαχείρισης του Συνδέσμου και την απαλλαγή του Δ.Σ. πάσης ευθύνης ομόφωνα  δι’  ανατάσεως της χειρός.

DSC_0029 DSC_0021DSC_0007DSC_0030DSC_0033DSC_0031DSC_0035