2016_eksoxess

Λειτουργία παιδικών εξοχών ΕΛ.ΑΣ.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας  εξέδωσε Εγκύκλιο-Διαταγή για τη λειτουργία των Παιδικών Εξοχών στο Άγιο Ανδρέα Αττικής κατά τη θερινή περίοδο 2007 και τη φιλοξενία οικογενειών  των ευρισκομένων στην ενέργεια  και στην αποστρατεία αστυνομικών.

Θα διατεθούν συνολικά 70 δωμάτια ανά δεκαήμερο σε έξι (6) κατασκηνωτικές περιόδους για τη φιλοξενία ισάριθμων οικογενειών. Κάθε οικογένεια  που θα επιλεγεί θα καταβάλλει στο Ίδρυμα το συμβολικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, η δε σίτιση θα περιλαμβάνει  πρωινό-μεσημεριανό-δείπνο με κόστος  έξι (6)  ευρώ ανά άτομο.

Η υποβολή των αιτήσεων και η επιλογή της  κατασκηνωτικής περιόδου πρέπει να γίνει μέχρι τις 24-4-2017 μέσω του Αστυνομικού Τμήματος του τόπου κατοικίας των ενδιαφερομένων με την επισύναψη πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

Περισσότερες λεπτομέρειες με τους όρους, τις προϋποθέσεις και το έντυπο της αίτησης πατήστε εδώ….Λειτουργία παιδικών εξοχών στον Αγ.Ανδρέα έτους 2017 (Φιλοξενία οικογενειών), ….. ΑΙΤΗΣΗ ΦΙΛOΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ 

Τέλος, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αθηνών εκφράζει την ευαρέσκειά του και τις θερμές ευχαριστίες σε αυτή τη πρωτοβουλία της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ιδρύματος Εξοχών προς τους απόστρατους συναδέλφους που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά καθώς επίσης στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Αποστράτων της Δ/νσης Επικοινωνίας/ΑΕΑ που φροντίζει ανελλιπώς για την ταχύτατη ενημέρωσή μας.