κ2Την Παρασκευή 30-10-2014 πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο << ΑΜΑΛΙΑ >> κοινή συνέντευξη τύπου των εν  ενεργεία και εν αποστρατεία συνδικαλιστικών Ενώσεων των Ε.Δ. και Σ.Α. με θέμα την υλοποίηση απόφασης του Σ.τ.Ε. που αφορά την οικονομική αποκατάστασή μας ως και τρόποι δράσεως κοινής αποδοχής .

Η Ομοσπονδία μας συμμετείχε με πολυμελή αντιπροσωπεία ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των καιρών, στη θέληση των μελών μας και στο στρατηγικό  της στόχο που είναι η δημιουργία Ενιαίου Συντονιστικού Οργάνου των Ε.Δ. και Σ.Α. .

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Προέδρος της Π.Ο.Α.Α.Σ.Α. επέκρινε τους Κυβερνητικούς χειρισμούς , ανέπτυξε και απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία τον συνεχιζόμενο Κυβερνητικό εμπαιγμό που με συνεχείς πράξεις μας αντιμετωπίζει σαν πολίτες β΄ κατηγορίας ( μη συμμόρφωση στην απόφαση του Σ.τ.Ε. , << υφαρπαγή του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. >>, ψευδείς ανακοινώσεις στον τύπο για δήθεν παροχή αυξήσεων στους μισθούς μας , συνεχή υποβάθμιση των υπηρεσιών ασφαλείας στους πολίτες κ.λ.π. )

Τέλος κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε την Κυβέρνηση να σταματήσει τον Συνταγματικό της κατήφορο, να υλοποιήσει άμεσα και στο ολόκληρο την Απόφαση του Σ.τ.Ε. και προέτρεψε όλα τα στελέχη των Ε.Δ. και Σ.Α. ( εν ενεργεία και εν αποστρατεία ) σε εγρήγορση και Κοινό Αγώνα .